Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Social Media Profiles:

 

 

Συνεργάτες της Exelixis Software

Εταιρικό Προφίλ Συνεργάτη

Συνεργάτης με δραστηριότητα στον ευρύτερο χώρο της μηχανογράφησης, η οποία συμβάλλει στη προώθηση του Smart LOB Application στην περιοχή της Αττικής. Δραστηριοποιείται στην παροχή και υποστήριξη ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων, εμπορία και υποστήριξη μηχανογραφικού εξοπλισμού. Συμπληρώνει το μεγάλο φάσμα υπηρεσιών με  κατασκευή ιστοσελίδων συνοδευόμενη από παροχή υπηρεσιών όπως καταχώρηση domain, web hosting κ.α. Το φάσμα γνώσεων σε συνδυασμό με την άρτια τεχνογνωσία των στελεχών της eQuality, έχουν σαν αποτέλεσμα την απρόσκοπτη, μακροχρόνια συνεργασία με την Exelixis Software.

Εταιρική Ιστοσελίδα - Επικοινωνία

 

Εταιρικό Προφίλ Συνεργάτη

Η Εταιρεία Dataware επί σειρά πολλών ετών, δραστηριοποιείται στην παραγωγή  επιχειρηματικού λογισμικού και μέσω αυτού, στην υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων με στόχο την άψογη λειτουργία των πελατών της.

 

Το αντικείμενο εργασιών της περιλαμβάνει:

  • Παροχή ολοκληρωμένων λύσεων & έργων Πληροφορικής.
  • Σχεδίαση - ανάπτυξη - υλοποίηση & υποστήριξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων λογισμικού.
  • Επικοινωνιακές λύσεις & εφαρμογές.
  • Εκπαίδευση και συμβουλευτικές υπηρεσίες.
  • Ανάπτυξη ολοκληρωμένων πακέτων Λογισμικού.

Οι βασικές της αρχές είναι: 

  • Αξιόπιστα και τεχνολογικά σύγχρονα προϊόντα Λογισμικού
  • Πλήρεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης
  • Αδιάλειπτη παροχή νέων εκδόσεων για κάθε Νομοθετική μεταβολή
  • Υποστήριξη των χρηστών μετά την Πώληση από εξειδικευμένους συμβούλους
  • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Σημείο αναφοράς για τη Dataware Software, είναι η γνώμη όλων των πελατών της. Το αποτέλεσμα της δουλειάς της έχει επιβραβευθεί με την Τιμή και την Ευθύνη να περιλαμβάνονται στο πελατολόγιο της, ονόματα σημαντικών εταιρειών κάθε κλάδου και μεγέθους.

Εταιρική Ιστοσελίδα - Επικοινωνία

 

 

Εταιρικό Προφίλ Συνεργάτη

H LeaderSys είναι μια δυναμική παρουσία στο χώρο των διαδικτυακών και τεχνικών υπηρεσιών, μετρώντας λίγα μόλις χρόνια από την ίδρυση της. Το ανθρώπινο δυναμικό που την απαρτίζει, όντας άρτια καταρτισμένο και έμπειρο ανά τομέα, στοχεύει ψηλά με όρεξη και μεράκι για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με επίκεντρο τον πελάτη και σεβασμό στη δική του οπτική γωνία.

Με γνώμονα το ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός, η πολιτική της LeaderSys ξεκινά από το να αφουγκράζεται τις επιθυμίες, τους στόχους και τα πιθανά προβλήματά πελατών ώστε να βελτιστοποιηθεί η παρεχόμενη υπηρεσία και να μεγιστοποιηθεί η ικανοποίησή του από το τελικό αποτέλεσμα. Στην LeaderSys είμαστε έτοιμοι να σας ακούσουμε, να σας προτείνουμε λύσεις βασισμένες στις δικές σας ανάγκες και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, ακριβώς όπως σας αξίζουν.

Εταιρική Ιστοσελίδα - Επικοινωνία

 

 

Εταιρικό Προφίλ Συνεργάτη

 

Η TECHPOINT ιδρύθηκε έχοντας ως επιχειρηματικό όραμα την εξειδικευμένη και υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών στον τομέα της πληροφορικής, αναλαμβάνοντας τη μελέτη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση εξειδικευμένων λύσεων, και παρέχοντας ταυτόχρονα την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη των πληροφοριακών συστημάτων των πελατών της.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις σε σύνθετα και εξειδικευμένα προβλήματα στον ευρύ χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών. Η Εταιρία είναι επανδρωμένη από δυναμικά στελέχη του χώρου της πληροφορικής και άλλων ειδικοτήτων με πλούσια εμπειρία και πολύχρονη παρουσία στην πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες ικανά να υποστηρίξουν  σύνθετα έργα, τα οποία αξιοποιούν ετερογενείς τεχνολογίες και εκτείνονται από ενσωματωμένα συστήματα μέχρι και υψηλής κλίμακας επεκτάσιμα υπολογιστικά συστήματα.

Η τεχνογνωσία της TECHPOINT της επιτρέπει να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης, είτε πρόκειται για μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις, είτε για επιχειρήσεις μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Η Εταιρία αναλαμβάνει την υλοποίηση και την υποστήριξη μηχανογραφικών λύσεων σε επιχειρήσεις από όλο το φάσμα της ελληνικής οικονομίας. Έχοντας τη γνώση αλλά και την εμπειρία των επιχειρηματικών διαδικασιών, βασισμένοι στην υψηλή εξειδίκευση των στελεχών μας και την εμπειρία μας σε υλοποιήσεις, η TECHPOINT μπορεί να κινητοποιήσει τους κατάλληλους ανθρώπους, τεχνολογίες, διαδικασίες και εργαλεία ώστε να βοηθήσει τους πελάτες της να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν.

Εταιρική Ιστοσελίδα - Επικοινωνία

       

 

 

Η MAIS είναι μια ελληνική εταιρεία εφαρμογής τεχνολογιών πληροφορικής. Ασχολείται με ανάπτυξη λύσεων σε επίπεδο λογισμικού. Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες Business και IT Consulting σε συνδυασμό με υπηρεσίες ανάπτυξης custom εφαρμογών, με σκοπό την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών.  Επικεντρώνουμε τη προσοχή μας σε αξιόλογα Εργαλεία & Ενέργειες που θα δημιουργήσουν Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα για κάθε Πελάτη. Επαναπροσδιορίζουμε τις ανάγκες τις κάθε επιχείρησεις & το τρόπο που αυτές καλύπτονται, συμβάλλοντας καταλυτικά στον εκσυγχρονισμό και στην εξέλιξη τους!

Εταιρική Ιστοσελίδα

 

 

 

 

 

 

Η TechnoLogic, αποτελεί  μια ευέλικτη και δυναμική εταιρεία υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων με πολυετή εμπειρία στην Ελληνική αγορά πληροφορικής

Η πολυετής πείρα των 20 και πλέον ετών σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο  προσωπικό της και την υψηλή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών έχουν εδραιώσει την ηγετική θέση της στην αγορά πληροφορικής

Γνωρίζοντας πλήρως τις απαιτήσεις όλου του φάσματος  της αγοράς και στηριζόμενη στην ύπαρξη εξειδικευμένων λύσεων και προϊόντων όσο  και σε ένα σύνολο εταιρειών που συνεργάζεταιμε την TechnoLogic, προσφέρει  στους πελάτες της ένα υψηλό επίπεδο λύσεων και προϊόντων καλύπτοντας όλα τα  πεδία της αγοράς

Εταιρική Ιστοσελίδα

Αίτηση Συνεργασίας                 Χώρος Συνεργατών

Επιστροφή στην αρχική σελίδα